cooking arts
الاثنين، 6 ديسمبر 2010
سلطة الجيرجير بالحلوم
راح نحتاج فيها لـ
جرجير + خس +طماطم + باذنجان مقلي + بقدونس + جبنة حلوم مشويه في مقلاة
الصوص ( خل بلسمك + زيت زيتون + ليمون + تتبيله فرنسيه )
الطريقه
على حسب تقديمك .. انا سويته طبقات واضفت له الصوص بالاخيير
وتمتعي ب سلطة سهله وطعمها حلو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق